Gepaneerde roodbaars met citroensaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de vis half ontdooien (5 min. op ontdooistand in de microgolfoven). Doe de cornflakes in een plastic zak en rol ze met een deegrol of fles tot fijne korrels. Snij de citroen in 4 schijfjes. Snipper de sjalotten fijn. Snij de gember fijn. Dep de vis goed droog. Strijk in met de vloeibare honing, paneer in de cornflakes en kruid met peper en zout. Doe 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de gepaneerde vis 4 min. langs beide zijden op een matig vuur. Doe alle ingrediënten voor de saus in een pannetje en laat gedurende 10 min. koken. Mix tot een gladde saus. Kruid naar smaak met peper en zout. Schep de vis op een bord en giet de saus er rond. Serveer met aardappelpuree en garneer met een schijfje citroen.

Gepaneerde roodbaars met citroensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept