Gevulde limoenen met makreelmousse

8
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Limoenen schoonboenen, halveren en uitpersen. Van onderkant van limoenhelften dun plakje afsnijden, zodat ze blijven staan. Vliezen eruit verwijderen. Van makreel 8 mooie reepjes losmaken en achterhouden voor garnering. In kom rest van makreel met vork fijnmaken. Knoflook, mayonaise, crème fraîche, 1 eetlepel limoensap, sojasaus en 2/3 deel van peperstukjes erdoor roeren. Helft van dille erboven fijn knippen en alles mengen tot smeuïge massa. Op smaak brengen met zout en eventueel enkele druppels limoensap. Platte schaal bekleden met veldsla met bietjes. Limoenhelften hoog opvullen met makreelmousse. Garneren met stukjes makreel, rest van peperstukjes en dille. Op schaal zetten.

Gevulde limoenen met makreelmousse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante makreelmousse
30 min Snack
Bekijk recept
Gepofte aardappelen met makreelmousse
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelsandwich
15 min
Bekijk recept
Kerstboompjes Met Makreelmousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept