Gesauteerde hoeveparelhoen met kersen en Kriek Bel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
van de fond: - Karameliseer de suiker met wat water; - Voeg er de kriek, sherry, het sinaasappelsap, de gelei en de kalfsfond aan toe; - Breng aan kook en laat 10 minuten sudderen; - Haal door een fijne zeef en zet apart.
Voorbereiding
van de parelhoen: - Bruin de met p&z gekruide parelhoenen in 40 g boter; en bak ze dan verder in de oven. Hou het vlees wel ros?; - Deglaceer de bakpan met de fond en de saus en smelt er de rest van de boter in; - Kruid met p&z, voeg wat citroensap toe samen met de mango, kersen, bieslook en look; - Dien op met wat je het leukste vindt: frietjes, kroketten of krieltjes.

Gesauteerde hoeveparelhoen met kersen en Kriek Bel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloem­kool­stamp­pot met dil­le en ka­bel­jauw­bur­ger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROZ BEL KEFTA OU ELFELFEL
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta M'chermela Bel Besla
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tom­pou­ce van ka­bel­jauw
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree
Voorgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde spinazie met gebakken look
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept