Geroosterde roodbaarsfilet met sesamzaad

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de grill in de oven voor.
- Bestrijk de roodbaarsfilets met 1 eetlepel sojasaus. Snipperde ui heel fijn. Knip de bieslook fijn.
- Schep in een kommetje de ui, bieslook,chilisaus, (roerbak)olie en 1 eetlepel sojasaus door elkaar.
- Leg de roodbaarsfilets op een bakplaat en strijk het kruidenmengsel erover uit. Strooi de sesamzaadjes erover.
- Schuif de bakplaat ca. 15 cm onder de hete grill en rooster de roodbaarsfilet in ca. 5 minuten bruin en gaar.
- Serveer met rijst en een salade van blokjes verse perzik, paprika en ringetjes bosui.
- Verpak de roodbaarsfilet met kruiden en sesamzaad in aluminiumfolie en leg ze op de barbecue of laat ze in een voorverwarmde oven van 200°C in ca. 10 minuten gaar worden. TIP: - Een alternatief voor roodbaars: tilapia, meerval, kabeljauw

Geroosterde roodbaarsfilet met sesamzaad is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept