Chipolata's met paprikadip

10
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Draai elk worstje in het midden in, zodat er 2 worstjes ontstaan. Snijd ze los van elkaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 8 min. bruin en gaar.
  • 2 Pureer ondertussen de amandelen, mayonaise, komijn en paprika's met de staafmixer tot een saus. Serveer de worstjes met een prikker en geef de saus erbij als dip.

Chipolata's met paprikadip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Op de huid gebakken roodbaarsfilet met gepofte paprika
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikadip met walnoten en granaatappel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met zoete paprikadip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Romige paprikadip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept