Gepocheerde tongscharfilets,witloofsaus van Chris

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De filets pocheren met de sjalotjes, wijn, visfumet, peper, zout en citroensap. De filets warm houden. Het pocheervocht tot de helft laten inkoken. Room bijvoegen en een beetje laten indikken. Daarna de gesneden witlof toevoegen, nadat die eerst in boter werd aangebakken. De filets op een warme schotel schikken, overgieten met de saus en bestrooien met gesnipperd bieslook. dit is een recept van Chris

Gepocheerde tongscharfilets,witloofsaus van Chris is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paella Chris
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asia-minestrone van Chris
0 min
Bekijk recept
Dressing op basis van slasaus
Bekijk recept
Dressing op basis van olie
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept