Gepocheerde Tong In Witte Wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de tongfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Breng de bouillon aan de kook. Leg de filets voorzichtig in de pan, breng de bouillon op een hoog vuur tegen de kook aan (dus niet echt koken). Zet vervolgens het vuur laag en laat de vis zachtjes gaar worden. De filets zijn in circa 5 minuten gaar. Haal de filets uit het kookvocht en houd ze warm. Voor de saus: Voeg bij het pocheervocht een 1/2 dl. droge witte wijn en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg zoveel allesbinder toe dat de saus mooi dik wordt (circa 5 eetlepels). Voeg een mespunt mosterd, een snufje zout en een snufje peper toe. Lekker met aardappelpuree en broccoli.

Gepocheerde Tong In Witte Wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept