Gemarmerd bosvruchtendessert

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Jam met het diksap en citroensap pureren, een kwart achterhouden en aan de rest kwark, melk en room toevoegen. In een minuut tot een gladde creme kloppen.
- Overdoen in 4 kommetjes of glazen en in de koelkast laten afkoelen. Amandelen in een droge koekenpan bruin roosteren.
- Voor het opdienen de achtergehouden jampuree over de creme scheppen en met een vork marmerpatroon in trekken.
- Amandelen erover strooien en een blaadje citroenmelisse er bovenop leggen.

Gemarmerd bosvruchtendessert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

gemarmerd bosvruchtendessert
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarmerd bosvruchtendessert
0 min
Bekijk recept

Wildzwijn burger
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept