Gemarineerd varkenshaasje met gepocheerde peertjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer de varkenshaasjes gedurende 14 uren in een mengsel van fijn versneden ui, wortel en selder met tijm, laurier, kruidnagel, jeneverbes, rode wijn, water en olie. Haal de varkenshaasjes uit de marinade, droog ze af en bak ze kort af in een braadpan. Leg ze in een ovenpan en laat ze gedurende 15 minuten in een oven op 200 graden roze bakken. Pocheer ondertussen de peertjes in een kookvocht bestaande uit 1 l water, 80 g suiker en het sap van één citroen. Kook de veenbessen gaar in een weing perenstroop. Vul de gepocheerde peertjes op met de veenbessenmoes.

Gemarineerd varkenshaasje met gepocheerde peertjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept