Gefarceerd kalfsgebraad met ham op kiwisaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Het gebraad voorzichtig insnijden tot 1 dikke plak bekomen wordt. Deze plak beleggen met de ham en opnieuw oprollen zodat het gebraad zijn oorspronkelijke vorm terugvindt. Opbinden met keukengaren. Aan alle zijden snel aanbraden en kruiden.
- Bruine suiker toevoegen, bevochtigen met de kalfsfond, tijm en laurier toevoegen en 20 minuten onder deksel laten stoven. Daarna laten afkoelen.
- Ondertussen het vlees van de kiwi's pureren met de demi-glace, de sherry en de witte porto. Kruiden met peper, zout en cayennepeper en de geconfijte sinaasappelschillen toevoegen. Gedurende 2 uur laten rusten op een koele plaats en daarna nog 2 uur in de koelkast laten afkoelen.
- Het koude gebraad snijden en elke snee vlees opdienen op kiwi-coulis, met enkele blaadjes witloof en enkele toefjes peterselie.

Gefarceerd kalfsgebraad met ham op kiwisaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-kiwisaus
Bekijk recept
Yoghurtijs met kiwisaus en frambozen
Bekijk recept
Kipfilet in kiwisaus
0 min
Bekijk recept
Kalfsgebraad (Gevuld) Met Ham Op Een Kiwisausje
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept