Wit van koningskabeljauw met notenpesto

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saus: Laat de Chartreuse en de witte wijn tot 1/3 inkoken op een laag vuurtje. Voeg daarna opeenvolgend de kalfsfond en de koffie toe. Laat de saus niet doorkoken om geen bittere smaak te krijgen. Werk af met boter en breng op smaak met wat peper en zout. Notenpesto: Maal alle ingrediënten in een mixer tot een homogene fijne massa. Kabeljauw: Bak de kabeljauw in notenolie of stoom. Vergeet niet te kruiden! Schik de kabeljauw in een diep bordje op de notenpesto, giet de saus erover en werk het geheel af met gefrituurde basilicumblaadjes. Dit is een recept van Solange Bentin, Kemmelberg Hostellerie, Kemmelbergweg 34, 8950 Heuvelland-Kemmel

Wit van koningskabeljauw met notenpesto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Pastasalade met rucola-notenpesto
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept