Kruidig chocoladetaartje

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Boven kom chocolade breken. Kom in pan met kokend water hangen en chocolade, boter en 100 g poedersuiker (1 eetlepel achterhouden) al roerend laten smelten. Laten afkoelen tot kamertemperatuur. Oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand

3. Boven 2 kommen eieren splitsen. Eiwitten en rest van poedersuiker stijfkloppen. Eierdooiers, cognac, kaneel en nootmuskaat door chocolade scheppen. Boven eiwitten ma?zena zeven en erdoor spatelen.
- Chocolade door eiwitten spatelen (niet gladroeren).Vormpjes invetten en beslag erin scheppen. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.
- Warm of koud serveren met halfstijf geklopte slagroom.

Kruidig chocoladetaartje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje voor 2
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje met yoghurtijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidig chocoladetaartje
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig kippetje uit de oven
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig wokgerecht met rijst en tofu
Hoofdgerecht
Bekijk recept