Grandmarnier dessert

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sinaasappels schillen en de partjes in stukken snijden. Het eiwit met een beetje poedersuiker stijf slaan. De mascarpone met de rest van de suiker en de eidooiers lichtgeel en cremeachtig slaan. De Grand Marnier door de dooiermassa roeren. Het eiwit vervolgens voorzichtig door de dooiermassa spatelen. De creme overdoen in een spuitzak en in 10 coupes een laag van de creme spuiten. Het grootste deel van de sinaasappelstukjes over de coupes verdelen en de rest van de creme hierover spuiten. De coupes met sinaasappelblokjes en munt garneren en tot het serveren in de koelkast wegzetten. LET OP: Dit gerecht bevat rauw ei.

Grandmarnier dessert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept De Lekkerste Appelflappen
10-20 min -
Bekijk recept
Cumberlandsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Quick Banoffi
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Varkenshaas Met Kiwi En Mango
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept