Goulashsoep 3

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de bacon in reepjes of de spek in dobbelsteentjes.
- Verhit de boter in een grote pan, voeg bacon of spek, ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht en de bacon knapperig is.
- Voeg paprika, zout en vlees toe. Bak alles al roerende 2-3 min. Voeg tomaat, tomatenpuree en bouillon toe. Laat alles afgedekt 1 tot 1 1/2 uur sudderen tot het vlees gaar is.
- Voeg de aardappelen toe en kook de soep nog eens 20 min., totdat de aardappelen gaar zijn. Eventueel op smaak brengen met peper en zout. 24 Uur koelen. Schep het vet weg, warm de soep weer op en serveer hem.

Goulashsoep 3 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept