Micmac's Mangosoep met kippenvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan, voeg de rijst, de kerrie en de zeer fijn gesneden gember toe en fruit ze zachtjes een paar minuten mee. Doe de bouillon in de pan, leg het deksel erop en laat de rijst gaar worden. Breng de soep op smaak met het kruidnagelpoeder, de nootmuskaat, de cayennepeper en zout. Snijd het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes en doe 2/3 daarvan in de soep. Laat het geheel nog 10-15 minuten zachtjes koken en roer dan flink met een garde in de soep om de mango fijn te maken. Doe voor het serveren de rest van de mango en de kip in de soep, laat ze even mee warm worden en serveer. Gewoon Lekker. Met dank aan Micmac

Micmac's Mangosoep met kippenvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene-groentensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensgebraad met duvelsaus van Micmac
0 min
Bekijk recept
Spagetti speciaal van Micmac
0 min
Bekijk recept
Ossobuco met gremolata van Micmac
0 min
Bekijk recept
Marinade voor spare ribs van Micmac
0 min
Bekijk recept