Moderne variant op de traditionele grondwitloofsoe

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het witloof schoon en snipper het fijn. Fruit het een paar minuten aan in een scheutje olijfolie. Overgiet met de helft van de kippenbouillon. Laat 10 minuten doorkoken en giet er vervolgens de rest van de kippenbouillon bij. Laat nog 10 minuten doorkoken. Meng 5 afgestreken eetlepels Anco groentensaus met de melk en breng aan de kook. Roer af en toe door de saus om aanbranden te vermijden. Giet de soep bij de saus en roer het geheel goed door elkaar. Weetjes: Toevoegen van garnalen, krabbenvlees of stukjes kreeft voor feestelijke gelegenheden. Anco groentensaus is een bindpoeder voor saus bereidingen en verkrijgbaar in uw grootwarenhuis.

Moderne variant op de traditionele grondwitloofsoe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


De moderne Dame Blanche-taart
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Moderne waterzooi met kip
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moderne Irish Stew
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moderne Snert Met Room
30-60 min -
Bekijk recept