Mixed grill van de barbecue

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe het gehakt met de bijbehorende ingredi?nten in een schaal, meng het goed en vorm er platte schijven van.
- Snijd het vlees voor de spitjes in stukken van ongeveer 3 cm. en rijg ze afgewisseld met stukken paprika, uiringen, spek en stukken tomaat aan pennen.
- Maak een marinade van olie en kruiden en bestrijk hiermee de kippenpootjes, lamskoteletten, schnitzels, gehakt en spitjes.
- Plaats alles boven houtskool of onder de grill en rooster het gaar en bruin onder regelmatig draaien. Bestrijk af en toe met de marinade die over is.
- Lekker met een remouladesaus of een pittige grillsaus.

Mixed grill van de barbecue is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa verde
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige penne met kip, aubergine en olijven (advertorial)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse rijstschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept