Mediterrane eendenborst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de margarine en de olie in een schotel in de magnetron 30 sec. op 650 watt. Voeg de eend toe en zet de schotel opnieuw 4 min in de magnetron. Halverwege de tijd keert u de eend om. Haal de eend er even uit. Doe de sjalotjes in de schotel, bestrooi dit met de bloem en meng dit even goed. Voeg de bouillon toe, de madeira en de azijn en zet 2 minuten in de magnetron tot de saus gebonden is, roer halverwege de saus even om. Voeg de eend en de gesneden pruim weer bij de saus zet een deksel op de schotel en zet nog 2 minuten terug in de magnetron tot alles goed warm is. Snijd de eend in plakken en schik die op een voorverwarmde schaal. Overgiet het met de saus en versier het met de pruim.

Mediterrane eendenborst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept