Artisjokbodems van Marina

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak de mayonaise. -----Meng de dooiers met de mosterd in een kom. Giet er, in het begin zeer voorzichtig, olie bij, onder voortdurend roeren. Wanneer de dooiers zijn opgenomen en de saus bindt, kan men iets sneller olie bijgeven. -----Wanneer de saus te dik wordt slappen we ze af met citroensap en azijn. Wanneer alle olie op is, voegen we nog citroensap of azijn toe tot de oliesmaak verdwenen is. -----Breng de mayonaise, die een stevige dikke massa moet vormen op smaak met zout, peper en worcestersaus.
- Maal twee artisjokbodems in de mixer fijn en voeg deze puree, nadat hij even is uitgeknepen bij de mayonaise.
- Hak de kruiden fijn en voeg een halve eetlepel van ieder bij de mayonaise. Meng de garnalen door de mayonaise.
- Vul alle artisjokbodems met dit mengsel. Garneer elke artisjokbodem met een grote garnaal. Leg de slablaadjes op een schaal. Zet er de artisjokbodems op.
- Snij de tomaat in vieren en leg de stukken tomaat tussen de artisjokbodems. Serveer koud.

Artisjokbodems van Marina is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cupcakje a la Marina...
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaas In Grappa
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kleurige Groentespiesjes
30-60 min -
Bekijk recept
Gekruide Sint Jacobs Schelpen
30-60 min -
Bekijk recept

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept