Zwendels rundsstoofvlees met rijst en salade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Versnipper 1 uitje en snij ongeveer 200g verse champignons in plakjes. Fruit deze mix in een beetje olie en als de champignons zowat "goed" zijn kiepert ge alles in een snelkookpan. Bruin 450g mager rundsstoofvlees in een beetje olie en kap ook in de snelkookpan. Overgiet met 300ml warm water, gooi er een bouillonblokje bij en breng op smaak met peper. Deksel erop en op een vol vuur. Zodra de druk op de pan zit, vuur verminderen en 45min laten staan. Daarna 2 eetlepels mayezena in 4 eetlepels water oplossen en die half over uwe vloer, vuur, pannen en aanrecht kappen. De andere helft doet ge bij het stoofvlees, nog even laten koken en alzo en serveren met wat rijst.

Zwendels rundsstoofvlees met rijst en salade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept