Pasta Putanesca

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta al dente (beetgaar) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en smelt daarin op laag vuur de ansjovis. Snijd de rode peper in de lengte doormidden, verwijder de pitjes en snijd de peper in kleine stukjes. Laat de champignons uitlekken. Doe de champignons met de rode peper bij de ansjovis in de pan. Pers de knoflook erboven uit en bak het geheel ongeveer 5 minuten. Snijd de olijven in ringetjes en hak de basilicum fijn. Laat de pasta goed uitlekken en schep deze met de olijven en de basilicum door de champignons. Maak op smaak met peper en eventueel wat extra olijfolie. Serveer met de geraspte Parmezaanse kaas.Neem eens champignons uit blik of glas in plaats van verse champignons.

Pasta Putanesca is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet Putanesca Met Pasta
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Putanesca
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Putanesca
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept