Waterzooi van schelvis

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De filets koken met de sjalotten, de witte wijn, de visbouillon, peper en zout, en citroensap. De filets apart warm houden. Het kooknat tot de helft laten inkoken. De verse room toevoegen en laten indikken tot roomsaus. De fijngesneden groenten in hete boter laten sudderen en bij de saus voegen. De filets op een warme schotel schikken, overgieten met de saus en bestrooien met bieslook.

Waterzooi van schelvis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept