Warme gevulde tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het bovengedeelte van de tomaten wegsnijden, legen, van binnen zou- ten en omgekeerd uitlekken. Het vlees met het hele ei, het in melk gedrenkte en uitgeknepen broodkruim, ui, look en gehakte peterselie mengen, Kruiden met zout, peper en muskaatnoot. De tomaten hiermee vullen en met het hoedje erop in een beboterde ovenschotel schikken, die 20' in de niet te warme oven gaat. Zet elke tomaat in een uitgehold broodje. Garneer met peterselie en zet de broodjes nog even in de oven, zodat ze lekker knapperig zijn.

Warme gevulde tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept