Vietnameese springrolls

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het citroengras met de knoflook, gemberwortel, goela djawa en vissaus. Roer het vlees erdoor en laat het vlees ca. 30 minuten marineren. Bak het vlees met marinade op hoog vuur totdat het vlees gaar is. Week de noedels volgens de gebruiksaanwijzing. Week de rijstvellen volgens de gebruiksaanwijzing in warm water tot ze zacht zijn. Leg op elk rijstvel een blaadje sla en verdeel daarover wat geweekte noedels, wortelreepjes, vlees, sesamzaad, koriander- en muntblaadjes. Vouw de zijkanten van de rijstvellen naar binnen en rol de rijstvellen op. Steek er op het laatst nog wat korianderblaadjes tussen, zodat die mooi transparant door het rijstvel heen te zien zijn. Bewaar de springrolls tot gebruik onder een vochtige doek, dan drogen ze niet uit. Serveren met Nuoc Cham.
Voorbereiding
: ca. 30 min. Marineren: ca. 30 min. Kcal. p.p. ca. 130 Nuoc Cham saus: 2 el citroensap 8 el vissaus eventueel 1 tot 2 el water snufje suiker 1 spaanse peper, grof gehakt 2 tot 3 tenen knoflook, grof gehakt Doe alles in de hakmolen totdat de peper en knoflook zeer fijngehakt zijn.

Vietnameese springrolls is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Springrolls
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nem, Chà Giò, Springrolls, Vietnamese Loemp
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lenterolletjes met garnaal
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde Zalm Met Vietnameese Salade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept