Vegetarische Tajine

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de saffraandraadjes in 400 ml warm water weken. Halveer de aardappels in de lengte, kook ze tien minuten in gezouten water en giet ze af. Verwarm een scheut olijfolie in een tajine of pan en fruit hierin zachtjes de uien. Voeg na een paar minuten de specerijen, gember, knoflook, een snuf zout en de honing toe. Laat zachtjes vijf minuten bakken. Doe de aardappels erbij, samen met de citroenpartjes en schenk er dan het saffraanwater op. Breng aan de kook, leg een deksel op de pan en laat tien minuten sudderen. Voeg de olijven en koriander toe en laat nog vijf minuten pruttelen. Proef en maak op smaak met zout, peper en eventueel honing.

Vegetarische Tajine is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept