Varkensvlees met koofraap en broccoli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Benodigde materialen: een hakmes, een kom, een mes en een wok of een braadpan. Snijd de hamlappen in dunne plakjes. Hak het teentje knoflook en de ui fijn. Doe de plakjes vlees in een kom en meng de knoflook, ui, maïzena, citroensap, sambal en eenderde van de sojasaus erdoor. Laat dit circa 5 minuten staan. Maak de broccoli schoon. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stronken in dunne plakjes. Snijd de koolraap in stukjes. Schil de gember en hak het stukje fijn. Verhit de olie en sesamolie in de wok (of in de braadpan). Schep het vleesmengsel erdoor en bak de plakjes vlees snel rondom bruin. Voeg de gember, ui, broccoli en koolraap toe. Bak de groenten al omscheppend circa 4 minuten. Voeg de rest van de sojasaus en de sherry toe en verwarm het gerecht op half hoog vuur tot het vocht bijna verdampt is en de groente knapperig en gaar zijn. Lekker met zilvervliesrijst. Dit recept bevat per portie: 310 Kcal., 14 gram vet, 19 koolhydraten en 4 gram vezels

Varkensvlees met koofraap en broccoli is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept