Varkensschnitzel met Paprika

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de paprika in dunne reepjes, snipper de ui. Druk de schnitzels wat plat en wrijf ze dan in met peper en paprikapoeder. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzel aan beide kanten 3-4 minuten. Neem hem uit de pan en bestrooi hem dan pas met zout naar smaak en houd hem warm tussen twee borden. Voeg de ui toe aan het bakvet en fruit hem glazig, voeg daarna de paprikareepjes toe en bestooi die met wat zout naar smaak en de basilicum. Bak ze al roerend tot ze gaar, maar nog wel stevig zijn. Met de schnitzel opdienen. Lekker met Gebakken Aardappelen, Frietjes of Stokbrood. Tip: Dit recept is ook te gebruiken voor Kalkoenschnitzel en Kipfilet.

Varkensschnitzel met Paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept