Varkenskoteletten in looksaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Trek alle teentjes uit het bolletje look en laat ze, zonder te pellen, 30 minuten koken tot ze mooi gaar zijn.
- Smelt de boter en laat daarin het vlees aan alle kanten mooi kleuren samen met de gepelde zilveruitjes. Bestuif met de bloem, kruid met peper en zout en overgiet met de bouillon. Leg een deksel op de pan en laat ongeveer 15 minuten stoven.
- Pel de gekookte look, pureer met de mixer en voeg de room toe.
- Neem het vlees uit de pan en hou warm. Voeg de gepureerde lookroom bij de zilveruitjes en de braadjus van het vlees en laat kort opkoken en wat indikken. Meng er tot slot de gehakte peterselie door.
- Schik het vlees op warme borden en overgiet met de looksaus.
- Serveer met broccoli en gebakken aardappelen.

Varkenskoteletten in looksaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille van groenten met looksaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese noedels met gehakt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Knoflooksaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept