Trifle van exotisch fruit

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

kan op voorhand Doe de koekjes met kokosnoot in een plastic zakje en plet ze met een deegrol. Schil de lychees, snij ze doormidden en verwijder de pit. Ontdoe de sharons van hun schil en snij ze in kleine stukjes. Snij ook de pitaya in stukjes. Doe 2 eetl. bruine rum bij het fruit. Vermeng de 'crème anglaise' met de mascarpone en 2 eetl. kokospoeder. Doe wat fruit in een coupe en schep er wat van de geplette kokosnootkoekjes en de mascarponemengeling bovenop. Bewaar in de koelkast. Versier met een ananaskers.

Trifle van exotisch fruit is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept