Tournedos van zalm & kabeljauw

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Op het werkblad plasticfolie (15 x 15 centimeter) uitspreiden en het katenspek hierop dakpansgewijs leggen.
- De zalm en kabeljauw in lange repen snijden en deze om en om op het spek leggen.
- Het geheel strak oprollen en de rol anderhalf uur in de diepvries leggen.
- Voor de saus de fumet samen met de creme fraiche tot de helft inkoken en de saus op smaak brengen met peper en zout.
- De visrol in plakken van ongeveer 4 centimeter dik snijden en het plasticfolie verwijderen.
- De vistournedos in hete boter om en om bruin bakken en vervolgens in de op 170°C. voorverwarmde oven in 6-7 minuten verder gaar laten worden.
- De saus weer aan de kook brengen en met een klontje koude boter opkloppen met de staafmixer.
- De champagne door de saus roeren.
- De tournedos op voorverwarmde borden leggen en de saus eromheen schenken.
- Met zalmeitjes garneren.
- Lekker met worteltjes en wilde rijst of tagliatelle.

Tournedos van zalm & kabeljauw is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept