Toast met eendenlever

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de eendenlever gedurende een nacht in de ijskast zodat hij goed stevig wordt. Rooster de sneden boerenbrood en snij ze in drieën of vieren. Snij de eendenlever in plakjes met behulp van een mes dat in warm water werd gedompeld. Schik de plakjes op het geroosterde brood en werk af met een mespuntje grof zout en een snufje grofgemalen peper. Dien op met een knapperige salade (andijvie, veldsla).

Toast met eendenlever is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade folle
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept