Tilapiareepjes met cashewnoten en graantjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de vis ontdooien, dep droog en snij in reepjes. Snij de lente-uitjes fijn. Pers het knoflook. Snij de radijsjes in kleine blokjes. Snipper de koriander fijn. Halveer de kerstomaatjes. Kook de graantjes gedurende ± 20 min. in 1 L lichtgezouten water met de bouillonblokjes voor rijst. Giet af en schep er de fijngesneden lente-uitjes en blokjes radijs onder. Meng de tilapiareepjes met het geperste look en de helft van de versnipperde verse koriander. Doe de bloem, het paprikapoeder, enkele draaien zwarte peper van de molen en een snuifje zout in een plastic zakje en schud even goed door. Voeg ook de tilapiareepjes toe en schud tot ze omhuld zijn met een laagje bloem. Verhit 3 eetl. oosterse bakolie in de wok en bak de tilapiareepjes al roerend gedurende 3 min. Haal uit de wok en hou warm. Verhit 2 eetl. oosterse bakolie in de wok en bak de diepgevroren Chinamix gedurende 5 min. al roerend. Voeg de halve kerstomaatjes, de cashewnoten, de oestersaus, de pili-pili, enkele draaien zwarte peper van de molen en een snuifje zout toe. Giet er de groentebouillon bij en laat al roerend 1 min. koken. Is er te veel vocht, bind dan met wat instantsausbinder. Voeg de tilapiareepjes opnieuw toe in de wok, laat nog 1 min. goed opwarmen en strooi er de rest van de verse koriander over. Serveer dit wokgerecht met de graantjes en werk af met enkele partjes limoen.

Tilapiareepjes met cashewnoten en graantjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met graantjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuiderse Groentemix
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Zuiderse Groentemix
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept