Thaise curry-noedelsoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het gehakt met 1 eetlepel koriander, het citroenblad, de rijstebloem, de chilipeper, de vissaus en de fijngesneden knoflook en draai er balletjes van. Breng de bouillon aan de kook, voeg de gehaktballetjes toe en laat ze op matig vuur ± 10 garen. Doe de kool en de lente-ui bij de soep en kook die in 3 minuten beetgaar. Bak de reepjes knoflook in 1 eetlepel olie in ± 3 minuten lichtbruin. Breek of knip de laksa in kleinere stukken, overgiet ze in een schaal met heet water, laat ze volgens de aanwijzingen op de verpakking weken en verdeel de noedels over de soepkommen. Schenk de hete soep erover en bestrooi met de geroosterde knoflook en koriander.

Thaise curry-noedelsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Noedelsoep met courgettelinten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Noedelsoep met tofu en oesterzwammen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met krab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept