Tartaar Maison du Boeuf

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees met een scherp mes tot tartaar. Meng het vlees met enkele druppels tabasco, peper, zout, ui, balsamico en olijfolie. Proef om te checken of er meer van het een of ander ingredient bij moet en zet de tartaar weg op een kom met ijsblokjes en water. Neem 4 ringen, plaats ze op 4 gekoelde borden en vul ze tot bijna aan de rand op met tartaar. Werk af met kaviaar en verwijder de ringen. Omring de tartaar met de julienne van groente, decoreer met enkele lamsoren en druppel desgewenst nog wat olie en balsamico op de groente. Serveer bij voorkeur met pommes pont-neuf-aardappelen. Dit zijn extra lange, dikke frietjes.

Tartaar Maison du Boeuf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept