Tarbot gegratineerd met broodkruim en Dijonmosterd

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

**
Voorbereiding
saus:** - Begin met het inkoken daarvan kost de meeste tijd.
- Laat de bouillon met het citroensap en de honing inkoken tot een derde van de oorspronkelijke hoeveelheid.
- Voeg de room toe en laat het nogmaals inkoken tot deze dikte.
Voorbereiding
: - Smeer de tarbot aan de graatzijde licht in met wat Dijonmosterd.
- Neem de witte boterhammen en snij de randjes eraf. Rasp ze door een (bol)zeef.
- Leg de tarbot met de mosterdzijde in het kruim, zodat deze goed is gepaneerd. Leg ze vervolgens met de gepaneerde zijde naar boven op een beboterde bakplaat. Strooi enkele lavendelbloemetjes over het gerecht en schuif de plaat in de oven onder de grill.
- Doe alleen de grill aan en laat het gerecht ongeveer 6 minuten staan. Bij een licht gegratineerde kleur is het gerecht klaar.
- Presenteer de tarbot op een bord met daar omheen wat saus en garneer met verse lavendel.

Tarbot gegratineerd met broodkruim en Dijonmosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept