Tagliatelle met eekhoorntjesbrood

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood 2 u weken in lauw water. Spoel ze goed af onder koud stromend water en knijp ze goed uit. Kook 400 g tagliatelle gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken. Verhit 1 eetl. olijfolie in de kom waar u de pasta in kookte. Stoof kort de uitgeknepen champignons. Kruid met peper en zout en giet er 2 dl room bij. Schep de tagliatelle onder de champignons en laat nog eens goed warm worden.

Tagliatelle met eekhoorntjesbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept