Kip met curry

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak de kip in grote stukken. Laat de beenderen zitten. Stop de ingredienten onder (a) in de mixer en mix tot een fijne brij. Schil de aardappelen en snij ze in grote stukken. - Frituur de aardappelen ongeveer 15 min tot ze gaar zijn en laat ze uitlekken. - Doe de curry in een potje. samen met een beetje water en een klein beetje harisa pasta tot je een droge pasta bekomt. - Verwarm een pot (of wok) en voeg drie soeplepels olie toe. Bak de gemalen ingredi?nten onder (a) samen met de currypasta op een middelmatig vuur tot de pasta geurig is. Voeg er kokosmelk bij - Voeg er de kip bij en laat traagjes bakken tot de kip halfgaar is. doe er dan water bij en zet het vuur hoog. - Wanneer alles aan de kook is. zet dan de pot op een klein vuur, laten sudderen voor ongeveer 15 min. Voeg er de aardappelen aan toe, zet er een deksel op en laat nog enkele min sudderen. Als alles gaar is, heet opdienen.

Kip met curry is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept