Kip met chocoladesaus op Mexicaanse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook en pocheer hierin de kip gaar in ongeveer 10 minuten en laat uitlekken maar giet de bouillon niet weg. Snijd de pepers in vieren en verwijder de zaadjes. Voeg de amandelen, ui knoflook, tomatenblokjes, maïstortilla, kruidnagelpoeder, anijs, kaneel, korianderzaad, zout en peper toe en maal dit fijn in de blender. Verwarm de reuzel in een pan, voeg het mengsel toe en roerbak ongeveer 3 minuten. Blus met de bouillon en voeg de rozijnen toe. Laat de chocolade en de suiker op een laag vuur al roerende in de saus smelten. Verwarm de kip eventueel nog in de saus. Garneer met het sesamzaad. Serveer er rijst en maïs bij.

Kip met chocoladesaus op Mexicaanse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept