Kerstbrood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Wel de rozijnen in de sinaasappelsap. Meng de broodmix voorzichtig met de margarine. Roer de eieren er doorheen. Kneed het deeg goed door. Giet het sinaasappelsap af en laat de rozijnen goed uitlekken. Stuif een beetje bloem over de rozijnen. Kneed de rozijnen vervolgens door het deeg. Meng er kaneel, stukjes sukade en grof gehakte amandelen (naar smaak) doorheen. Bewaar wat amandelen voor de garnering. Laat het deeg vervolgens dertig minuten rijzen. Kneed het deeg na het rijzen nog een keer goed door. Bestrijk het met een losgeklopt ei en strooi er wat gehakte amandelen overheen. Bak het kerstbrood in een voorverwarmde oven op 2250 C in circa 35 min. gaar.

Kerstbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vanillekipferl
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstbrood Met Bosbessenjam En Gebakken Banaan
0-10 min -
Bekijk recept
Kerstbrood 2
0 min
Bekijk recept
Kerstbrood
0 min
Bekijk recept

Vanillekipferl
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstbrood Met Bosbessenjam En Gebakken Banaan
0-10 min -
Bekijk recept
Kerstbrood 2
0 min
Bekijk recept
Kerstbrood
0 min
Bekijk recept