Karbonade met sambasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Roer de sjalot met de uitgeperste knoflook, de ketjap, de fijngehakte gember, het gembernat, de olie en peper en zout naar smaak door elkaar.
- Leg de karbonades naast elkaar in een schaal en schenk de marinade erover. Laat het vlees minimaal 1 uur marineren.
- Verpak de karbonades elk in een stuk aluminiumfolie en rooster ze op het rooster van een gloeiende barbecue aan beide kanten in +/- 10 min. bijna gaar. Neem ze uit het folie en laat ze op het rooster mooi lichtbruin kleuren en gaar worden. Serveer met de sambasaus.

Karbonade met sambasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bacon-kaasburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade Met Sambasaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse
0-10 min -
Bekijk recept
Hoofdgerechtjes Voor Bij Het Gourmetten
0-10 min -
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept