Karbonade "Sweet sauer"

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de karbodades in met peper en zout en bak ze in de margarine bruin en gaar in 20-25 minuten. Maak de saus: meng suiker, mosterd, kaneel kruidnagelpoeder, wijnazijn, water, gewassen rozijnen en gehakte walnoten. Laat dit geheel 20 minuten sudderen. Bind daarna de saus met maïzena en maak de saus op smaak af met sherry en wat margarine. Leg de karbonades op een voorverwarmde schotel en giet de saus erover heen. Bak de halve perziken even om en om en leg op iedere karbonade een halve perzik. Leg de rest in partjes in een rand erom heen. Maak de jus af met een beetje water en dien deze apart op. Een heerlijk recept waarmee veel variaties mogelijk zijn. Vervang b.v. de karbonades door kip of ander vlees. Varieer met allerlei vruchten, vers of uit blik.

Karbonade "Sweet sauer" is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept