Soep van druiven en vanille ijs

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet een groot glas water en de kirsch in een klein pannetje. Haal de vanille van het stokje en voeg die toe. Aan de kook brengen, de pan van het vuur halen en 10 à 15 minuten laten rusten. Was de druifjes, leg ze in vanillesoep en breng zachtjes aan de kook. Van zodra het kookt, haalt u het pannetje van het vuur. Voeg 2 koffielepels suiker en toe en laat afkoelen. Koel bewaren tot u opdient. Verdeel de druivensoep over de borden en voeg er een of twee bolletjes vanille ijs aan toe. een recept van Paule Neyrat

Soep van druiven en vanille ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept