Spaghetti met Broccoliroomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in plakjes. Kook de broccoli met zout naar smaak in ca. 10 minuten gaar*. Giet de broccoli af en laat ze uitlekken. Pureer de broccoli met b.v. een staafmixer, pers de knoflook erboven uit en roer de sambal erdoor. Verwarm het geheel samen met de koksroom en breng de saus op smaak met wat citroensap, versgemalen peper en zout. Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet de spaghetti daarna af en laat ze uitlekken. Schep de broccolisaus erdoor en bestrooi met de kaas en grof gehakte hazelnoten. * Als u broccoli z'n oorspronkelijke kleur wilt laten behouden, moet u een scheutje citroensap in het kookwater doen en de groente zonder deksel op de pan koken. Zo blijft de groente er lekker frisgroen uitzien. (Hetzelfde geldt trouwens ook voor b.v. Sperziebonen).

Spaghetti met Broccoliroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken Brie Met Pasta En Broccoliroomsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Gebakken Brie Met Pasta En Broccoliroomsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken brie met pasta en broccoliroomsaus
0 min
Bekijk recept
Lente-hamburgers
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept