Snelklare romige wildsaus met kastanjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de sjalotten met de spekjes, voeg de kleingesneden champignons toe en giet er een deciliter wildfond bij, voeg de wijn toe, de kruiden en de kastanjes, het blikje tomatenpuree en 3 soeplepels confituur. Laat stoven gedurende een half uur en voeg de room toe tot je een donkeroranje saus krijgt. Deze saus was heel lekker bij een gevulde parelhoen, kroketten en perzikken met veenbessen.

Snelklare romige wildsaus met kastanjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Snelklare Romige Wildsaus Met Kastanjes
20-30 min -
Bekijk recept