Schorsenerensoep

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snij de uien in 2 en prik op een snik ervan de kruidnagel. Schil de aardappelen en de schorseneren, en snij ze in stukken. Doe de uien kleuren in de boter, voeg er de aardappelen, de schorseneren en de bouillon aan toe en laat 30 minuten garen. Schep de ui met de kruidnagel uit de pot, haal er de kruidnagel uit en voeg de ui terug aan de soep toe. Mix de soep en breng ze op smaak met peper en zout. Snij het spek in reepjes, bak het zonder vetstof toe te voegen, en laat het op keukenpapier uitlekken. Werk de soep af met het spek en de peterselie, en dien ze goed heet heet op met kaascroutons.

Schorsenerensoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Schorsenerensoep met tuinkers
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-schorsenerensoep met tijm
90 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schorsenerensoep Met Kruidenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
schorsenerensoep
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Schorsenerensoep met tuinkers
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-schorsenerensoep met tijm
90 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schorsenerensoep Met Kruidenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
schorsenerensoep
45 min Voorgerecht
Bekijk recept