Schnitzelreepjes met Mango-salsa

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de limoen, droog hem goed en rasp de schil eraf. Pers de limoen uit. Schil de mango’s, halveer ze en haal de pitten eruit. Snijd de helften in piepkleine blokjes en meng deze met het sap van de limoen. Pel de teentjes knoflook en roer ze door de mango. Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze fijn. Snipper ook het pepertje. Was en droog de radijsjes en snijd ze in piepkleine blokjes. Schil de komkommer, halveer hem en schep alle vocht en zaadjes weg. Snijd ook de komkommer in piepkleine blokjes. Verkruimel de cashewnoten. Meng radijs, lente-uitjes, pepertje, komkommer, selderieblad en koriander door de mango. Snijd de schnitzels in reepjes van 1 cm breed en bestrooi deze met zout, peper en bloem en bak ze in 5 minuten in hete arachideolie bruin en gaar. Schep cashewnoten en limoenschil en een vleugje peper en zout door de mango’s. Roer de lemonmarmelade door het vlees en schep dit op 4 borden. Schep er de salsa naast en geef er rijst of stokbrood bij. Dit is een recept van Carla Wisse-Eversdijk

Schnitzelreepjes met Mango-salsa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept