Schelvis in kaassaus met broccoli en tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de visfilets in olijfolie op een fel vuur. Bestrooi ze met peper, zout en flink wat fijngehakte dille. Stoom of kook de brocolli gaar en verdeel hem in kleine bloempjes. Ontdoe de tomaat van pel en pitten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Voor de saus: laat de visfumet inkoken. Doe er de blauwschimmelkaas en de room bij en roer goed om. Als de saus te dun uitvalt kan ze eventueel met een bindmiddel wat gedikt worden. Doe er op het laatst de stukjes broccoli en tomaat bij. Serveer op warme borden.

Schelvis in kaassaus met broccoli en tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept