Schelpjes met tuinkruiden en cidervinaigrette

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
- Kook de pasta beetgaar, spoel kort onder koud water en laat goed uitlekken.
- Maak een vinaigrette met de mosterd, de olie en de azijn.
- Pel en snipper de sjalot en roer ze met de tuinkruiden door de vinaigrette. Kruid met peper en zout.
- Schil en snij de appel in kleine blokjes, roer ze dadelijk door de vinaigrette en meng er ook de uitgelekte pasta door.
- Ontpit de tomaten, snij ze in kleine blokjes en meng ze onder de pastasla.
- Verdeel over individuele schaaltjes en zet koel tot net voor het opdienen.
- Rasp er voor het serveren de kaas over. Tip: - Provolone Piccante, een Italiaanse kaas vind je voorverpakt in de kaasafdeling van de supermarkt.

Schelpjes met tuinkruiden en cidervinaigrette is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mascarponetaart met gerookte vis
70 min Voorgerecht
Bekijk recept

Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Schelpjes met ansjovis & rozijnen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept