Scampis met lookboter en boursin

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de look en snij in grove stukken. Was de bladpeterselie en verwijder de steeltjes. Verwijder de koppen van de garnalen (je kan die eventueel verwerken in een ander recept zoals bevoorbeeld vissoep). Mix de look, bladpeterselie, boursin en zachte boter tot je een smeuïge massa hebt. Laat de boter smelten in een hete pan, doe er de julienne van groenten in en laat samen met de garnalen alles 3 - 5 minuten aanstoven. Voeg de witte wijn toe. De garnalen zijn klaar zodra hun schaal oranje-rood is gekleurd. Voeg de room en de saffraan toe en laat de pan nog 2 minuten op een lager vuur staan. Dien op met stokbrood

Scampis met lookboter en boursin is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept