Scampi à la Madras

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pocheer de scampi gedurende 6 minuten in de courtbouillon. Pel ze en laat ze afkoelen. Boor met de parisienneboor balletjes uit de meloen.
- Maak de mayonaise, voeg naar smaak kerrie toe en slap de mayonaise wat af met half stijfgeslagen room.
- Maak van de overblijvende courtbouillon die geklaard wordt eventueel gelei en gebruik dit voor de opmaak. Het gerecht leent zich voor een goede opmaak met behulp van meloenhelften, meloenballetjes en gemengd fruit.

Scampi à la Madras is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip madras
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase krieltjes met bloemkool en kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met SoFine
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenpoten met witlofsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept